Bértextília szolgáltatás, mosás, mosatás

Bértextília szolgáltatás, mosás, mosatás

A tisztaság mindenekelőtt!

Neves nemzetközi cégek piackutatási eredményei igazolják, hogy a vendégek a hotelszobába lépve elsőként azok tisztaságát, ezután másodikként a textíliák minőségét, fehérségét, tisztaságát figyelik, minden más benyomás csak ezek után következik.

Nem mindegy tehát, hogy mit kínálunk a vendégek számára. Több hazai mosodával együttműködve cégünk igény esetén, de bizonyos feltételek teljesülése mellett bértextília szolgáltatást is nyújt.

Ennek előnye a szálláshely szolgáltatók vagy éttermek számára, hogy nem kell a jelentős anyagi terhet jelentő textília készletet megvásárolniuk. A textíliát mi biztosítjuk, bérbe adjuk, havi elszámolással, bérleti díjat számlázunk, Mosodai partnereink pedig gondoskodnak arról, hogy Önöknek mindig friss és megfelelő mennyiségű textília álljon rendelkezésre vendégeik érkezésekor.

Ha bértextília igénye jelenleg nincs, de megbízható mosodát keres a szálláshelye közelében, akkor is keressen, bizonyára találunk mosodai kapcsolati körünkben az Önök elvárásainak megfelelő szolgáltatót.

 

A bértextília szolgáltatásunk fejlesztéséhez továbbra is várjuk mosodák jelentkezését is.