Éttermi Textíliák

Abroszok, körabroszok, táblaabroszok, asztalszoknyák, szalvéták, napronok, futók, székhuzatok, hangedlik

Abroszok, körabroszok, táblaabroszok, asztalszoknyák, szalvéták, napronok, futók, székhuzatok, hangedlik

Az éttermi körülmények között vagy rendezvényeken használt textíliák gyakori mosásnak, vasalásnak vannak kitéve és a tisztításuk során alkalmazott vegyszerek roncsoló hatása miatt elvárt a nagyobb strapabírás.

 

Pamut-poliészter kevertszálas és 100% pamut alapanyagokból készítünk éttermi textíliákat, de a választék színben és mintában igen széles.

A kollekciónk összeállításakor az alapvető szempont, hogy 60°C illetve 90°C moshatók legyenek, és a textíliák élettartama szakszerű kezelés mellett legalább a 2-3 évet elérje.

Az okostextilek világából kollekciónk szennytaszító, vízlepergető kikészítéssel készült (teflon) és égéskésleltetett (Trevira CS) anyagokat tartalmaz.

 

Éttermi textíliáink alapanyagainak nagy része spanyol, illetve olasz gyárakból kerül ki.

 

A konfekcionálásuk azonban hazai varrodánkban történik, így a felhasználó igényének megfelelő méretben és mennyiségben készítjük a textíliákat, gondot fordítva arra, hogy pótlásuk évek múlva is megoldható legyen még akkor is, ha nem a leggyakrabban gyártott fehér vagy pezsgő színű damaszt anyagokról van szó, ezek ugyanis folyamatosan, akár nagyobb mennyiségben is, raktári készleten vannak.