SZOBAI TEXTÍLIÁK

Ágynemű, ágyneműhuzat, matracvédő, lepedő

Ágyneműt, ágyneműhuzatot, matracvédőt, lepedőt keres?

 

A hotelek, panziók és egyéb szálláshelyek igénye eltér az otthoni felhasználástól, így az ágyneműnek is speciális igényekhez kell alkalmazkodniuk. Gyakori ipari tisztítás után is forma- és mérettartónak kell maradniuk, nem szabad, hogy bármely vendégnél allergiás reakciót váltson ki a töltet és ezek mellett pihentető alvást kell biztosítaniuk.

Kínálatunkban ezért a szilikonszál, szilikongolyó töltettel készült ágyneműk a legjellemzőbbek,hisz ezek nem allergének.
Azonban változatos párnamenü igényekre is fel vagyunk készülve: gyapjú, toll, pehely, kukorica, tencel és egyéb természetes alapanyagú vagy funkcionális töltetek is rendelhetők akár kis darabszámban.

Jellemző gyártott méretek:

paplan: 135x200cm; 200x220cm
párnák: 40x50cm; 50x70cm; 60x80cm; 70x90cm

Szállodák, panziók elsősorban a könnyebb kezelhetőség miatt fehér színű (damaszt, szatén vagy vászonkötésű) ágyneműhuzatokat keresnek, nagyobb rendelési tétel esetében azonban színes, pasztellszínű huzatok festése, gyártása is megoldott.
Anyagösszetétel, mintázat, kivitel tekintetében a standard és egyedi igényekre egyaránt fel vagyunk készülve. Logó hímzése vagy egyedi címkézés sem okoz gondot, rövid határidővel vállaljuk.

A matracok védelme érdekében matracvédők beszerzését javasoljuk. Matracvédőink körgumis vagy sarokgumis kivitelben készülnek a vevő által megadott bármely matracméretre. Érdemes védeni a matracot a szennyező nedvességektől, hisz matracvédőink a pihentető alváshoz elengedhetetlen komfortérzetet nem csökkentik, légáteresztők, mégis szükség esetén magas hőfokon moshatók.

A magas hoteligényeket kielégítő, nagy igénybevételnek ellenálló lepedők, gumis lepedők választéka anyagtól (pamut-poliészter, pamut), grammsúlyától (120-150- 180gr/m2) mérettől függően közel 40-50 terméket jelent. Szinte elképzelhetetlen, hogy ne találna bármely, akár 5* kategóriájú hotel, panzió, kemping, de adott esetben egy munkásszálló elvárásának minőségben és árban megfelelőt.

 

Keresse üzletkötőinket, ha kérdése van vagy árajánlatra, tanácsra, mintára lenne szüksége!