Wellness Textíliák

Frottír termékek: törölközők, szauna lepedők, köntösök, papucsok, spa munkaruházat

Frottír termékek: törölközők, szauna lepedők, köntösök, papucsok, spa munkaruházat

 

A megfelelő szállodai textília nedvszívó, kellemes tapintású, színét évek során is frissen megőrzi, szálai nem húzódnak ki és széleinek szegései a sok mosás során sem feslenek fel. A fenti paraméterek zsinórmértéket jelentenek számunkra minden egyes beszerzésünkkor. Önök és vendégeik miatt nem elégszünk meg kevesebbel.

 

Szállodai szobákba minden napos használatra fehér frottír termékeket kínálunk különböző grammsúlyban: (450-500- 550-650- 700gr/m2) és az alábbi méretekben:

 

Kéztörlő: 50x100cm
Fürdőlepedő: 70x140cm; 100x150cm
Kilépő: 50x70cm
Kozmetikai arctörlő: 30x50cm; 30x30cm (makeup törlő fekete színben is)

 

A fehér a tisztaság színe és nem utolsó sorban a könnyebb kezelhetőség miatt is ajánljuk ezt szállodai szobákba. A wellness, fitness szolgáltatás igénye valamelyest eltér, így ezekre a helyekre színes törölközőt is kínálunk főként 70x140cm méretben. Hímzéssel, nagyobb mennyiség esetén szőtt logóval bármilyen színű, méretű és minőségű frottír termék perszonalizálható.

 

A hímzésre a logó vagy a kívánt szöveg méretének és grafikai rajzának (jpg.) ismeretében tudunk árajánlatot készíteni.

A szauna világába 100% pamut fehér színű darázsmintás (méhsejt) anyagból vagy lepedővászonból készítünk, akár nagyobb méretű, szaunalepedőket.

 

A wellness textíliák közül nem hiányozhatnak a gyerek és felnőtteknél az S mérettől 6XL méretig kínált sálgalléros köntösök, elsősorban fehér színben 400-600gr/ 2 súlyban, illetve a zárt vagy nyitott orral készült unisex wellness papucsok. A szállodai shopok számára wellness termékeink díszcsomagolása is megoldható.

Szállodai spa-ban, masszázsban, kozmetikában dolgozó munkatársak, esetleg szobaasszonyok részére kínáljuk Asia-look tunikáinkat a hozzáillő fazonú nadrággal. Kényelmes, nagy mozgásterjedelmet engedő mégis trendi fazonról van szó, büszkék is vagyunk rá, hogy számos helyen viselik megelégedéssel munkaruháinkat.